daca ti-as pune un link la reviewurile cu jocuri noi de la noi de pe forum, iara o sa zbieri ca fac reclama la alte situri!!!
dar iaca iti fac o lista scurta:
tocmai am termninat FEAR 3. grafica frumoasa, insa merita jucata toata seria, ca sa intelegi ceva din joc. atentie, e un joc cu multe sperieturi, coloana sonora pe masura si e foarte scriptat: de exemplu daca producatorul decide ca o iei pe o anume cale, numai pe calea aia o iei, nu si alta!
de vreo luna am terminat Fallout New Vegas, un sequel al lui Fallout 3. doar single player, dar merita jucat, cu toate misiunile secundare, vreo luna de joc garantat va vor incinta. au aparut deja 2 DLC-uri (expansion pack), o sa mai apara unu' in 19 luna asta si inca unul prin august cred. e un joc open world imens, nu conteaza ordinea misiunilor, pina avansezi cu questul principal la un punct de unde nu te mai poti intoarce. aia este aproape de final, si exista o avertizare in joc despre acest lucru.
am terminat de curind Crysis 2, o mica dezamagire pentru mine in sensul ca puteau adauga ceva arme noi, sau... nu stiu.. au schimbat jungla din C1 cu mediul urban. da, e frumos, mai ales pentru cine are o placa video buna (mai bine - foarte buna - ca sa ai parte de toate efectele) dar...
am descarcat Hunted The Demons Forge - un fantasy hack and slash. urmeaza sa vad de ce e in stare,,, cindva cind o sa am timp
am descarcat Duke Nukem Forever - nu cred ca m-ar incinta prea tare, insa de dragul vremurilor trecute, am decis sa-i dau o sansa... cit de curind
cred ca urmatorul joc pe care o sa-l incep o sa fie The Witcher 2: Assassins of Kings.